Jäsenhuone|TyöhuoneToimihenkilöt

Joukkueet

Jalkapallon LeikkiMaailma (11-vuotiaat ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat)

Jokaisella tytöllä ja pojalla on oikeus monipuoliseen ja turvalliseen harrastamiseen aikuisen ohjauksessa. Uusien taitojen oppimisessa ja aikaisemmin opittujen taitojen kehittämisessä käytetään paljon leikinomaisuutta.

Näissä ikäryhmissä ei piirinsarjoissa lasketa pisteitä eikä laadita sarjataulukoita. Peli-ilo, joukkuehenki, tasapuolisuus ja lapsen kehityksen tukeminen ovat joukkueen pelillistä menestystä tärkeämpiä. Tässä iässä luodaan pohjaa joukkueen tulevia vuosia varten.

Joukkueiden ohjaajat huolehtivat siitä, että joukkueen pelaajia peluutetaan tasapuolisesti vuoden aikana (Operaatio Pelisäännöt).

Jalkapallon KaveriMaailma (12-15 -vuotiaat tytöt ja pojat)

Jokaisella tytöllä ja pojalla on oikeus ohjattuun, monipuoliseen ja turvalliseen harrastamiseen. Kaveruus, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja hyväksyminen sekä opettaminen ja oppimisen tukeminen ovat ikävaiheen kannalta keskeisiä tekijöitä.

Kaikki Pelaa -sääntö on voimassa eli joukkue sopii valmentajiensa kanssa, millä perusteella peliaika jakautuu kauden aikana pelaajien kesken (Operaatio Pelisäännöt).

Jalkapallon TulevaisuusMaailma (16-20 -vuotiaat tytöt ja pojat)

Jokaisella nuorella on oikeus monipuoliseen harrastamiseen. Kaveruuden ohella tulevaisuuden suunnitteleminen ja omiin mielenkiinnon kohteisiin suuntautuminen ovat toimintoja ohjaavia voimia. Tulevaisuusmaailman ikä on tavoitteiden asettamista ja toteuttamista omalla yksilöllisellä tavalla.

Pelaamisen lisäksi tässä iässä voi olla jo monella muullakin tavalla mukana jalkapalloharrastuksessa. Varttuneemmat juniorit ovat pienempien "idoleita" pelinohjaajina, valmentajina, jalkapallokoulun ohjaajina jne.

Kaikki Pelaa -sääntö on voimassa eli joukkue sopii valmentajiensa kanssa (Operaatio Pelisäännöt), millä perusteella peliaika jakautuu kauden aikana pelaajien kesken.

Operaatio Pelisäännöt

Jokaisessa Kaikki Pelaa -toimintaan osallistuvassa joukkueessa tehdään kerran vuodessa Operaatio Pelisäännöt.  Joukkue (pelaajat ja ohjaajat) laatii omat sääntönsä ja aikuiset (vanhemmat ja ohjaajat) omat sääntönsä.

Päihteettömyys

Kenttäalueilla ja liikuntatiloissa sekä niiden sosiaalitiloissa on tupakointi ja alkoholin käyttö kielletty. Toivomme kaikkien pelaajien ja heidän tukijoukkojensa noudattavan tätä sääntöä ilman erillistä pyyntöä.

Hyvä käytös

Janakkalan Pallon pelaajat ja joukkueen toimihenkilöt edustavat seuraa niin harjoituksissa, peleissä kuin vapaa-aikanakin. Kohteliaisuus, toisten huomioonottaminen, siisti kielenkäyttö ja ympäristön puhtaana pitäminen ovat asiallisen käytöksen tunnusmerkkejä, joita jokaisen seuraa edustavan tulisi noudattaa. Samanlaista käytöstä toivomme tietenkin myös pelaajien taustajoukoilta