Jäsenhuone|TyöhuoneToimihenkilöt

Pelipassit

Jokaisella seuran aikuis-, juniori- ja nappulapelaajalla on oltava pelikauden aikana voimassa oleva pelipassi. Jokaisella juniori- ja nappulapelaajalla on oltava myös voimassa oleva peli/harjoitusvakuutus. Pelikausi alkaa vuoden ensimmäisenä päivänä ja päättyy vuoden viimeisenä päivänä.

Pelipassit hankitaan 11.6.2015 lähtien SPL:n Pelipaikka-järjestelmästä. Myös vakuutus voidaan haluttaes-sa hankkia tästä järjestelmästä. Kun juniori- tai nappulapelaaja on hankkinut pelipassin ja vakuutuksen, on hänen tulostettava niistä maksukuitit ja esitettävä ne oman joukkueen joukkueenjohtajalle. Näin joukku-eenjohtaja voi varmentaa pelaajan peli- ja harjoitteluoikeuden seurassa.

Seuran puolesta pelipassien hankinnassa auttaa Petri Kuusinen 050 430 5705, petri_kuusinen@elisanet.fi. Kuusinen hoitaa myös uusien pelaajien ensirekisteröinnin.

Piirin toimistolla pelpasseihin liittyvissä asioissa auttaa Anne Rosenius ja Niina Kuhlman 010 8411 880 / 050 3444 805.

Pelipaikka-järjestelmään pääset tästä.